Jag är tbx bloggen

Hej Bloggen igen, hur är det?
själv mår jag bra och har värkligen velat blogg jag kan inte bara sluta för det är ju sååå kul!

Inget roligt jag har gjort när jag inte bloggat har bara varit sjuk i en hel månad nu det är sjuk jobbigt. Jag äter penselin varje morgon fast det är bara 6dagar kvar ungefär.
Imrgon ska jag på stan och kolla lite i afärer om jag hittar nått. Ska titta på skor och lite sånt men jag ska gå och laga min väska. En sak har ramlat av värskan och jag älskar den värkligen.
Nu sitter jag och kollar på singing bee och äter choklad.
Puss och kram bloggen!

stan nu

Hej hooppp snart ska jag och till min kompis caroor så ska vi gå på stan. Idag hade jag min jucie tröja och jeans+jeansjackan. Har ärldens huvudärk kan knapt tänka. Ska ta nån tabelett elr nått:) Skriver när jag kommer hem KRAAM KATIIS

Snabbskrivet!

Hejsan för en timma sen kom jag hem från ridnigen och det var superkul. Jag fick jätte söt häst men han sprang med tungan ute hihi skiit gulligt han avr lite jobbig:) Häste jag fick första gången var jääte snälll nästan min favvo häst.=) nu skriver jag lite fort för jag vill hinna se klart top model. Meen VARFFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR gick kimberly ut ur top model jag hejade på henne till 100% hon var så söt och bra som model. Ni får se lite bilder på hästarna :)
+
första hästen jag red på ridskolan

cuarcao den hästen jag red idag :)


Krraam!"

Saknar er!

Jag vill så gärna gå till skolan och träffa hannah och fanny jag saknar dom jätte mycke. Imrgon får jag äntligen träffa dom och köpa varm oboy på rasterna och få skäll av lärana haha! Vi 3 brukar mäst umgås i skolan fanny gick i en annan klass först men sen bytte hon. Jag ahr inte känt dom två innan jag börja matteus som jag gjorde nu iår efter sommarn. Vi blev väll vänner andra dan och det var skönt att ha nån man kunnde umgås med i kvarteren här jag bor. Jag och hannah bor mitt emot varandra i vasastan och fanny bor längre bort.

Kram på er hannah och fanny ♥

Min dag

Hejsan !:)
Idag har jag sovit länge ätit lunch och frukost. Jag åt sushi till lunch och det var jätte gott. Idag kom pappa upp igen för att kolla lite på dtanan och träffa oss han brukar göra det när vi är sjuka innan jobbet haha!:) När jag skriver VI så är min bror också sjuk :) haha stackars oss asså börja bli bra ska till skolan imrgon måste rida ikväll fast jag är lite sjuk för det är så jäävla kul!!! Innan dess ska jag väll dricka massa te och blogga och va inne på datan , och såklart strecha innan ridnigen.

Avslutar med en bild på mej tagen idag men olikafärgerna är ju av ljuset.

Ha det brrra Kraaam Kaatrin :)<33333

ska börja med bloggbok.



Nu har jag en lite bloggbok där jag skriver om lite annat jag kan skriva i min blogg som jag kommer på när jag inte har datan vid mej. Inte för jag är glömsk men skönt att ha det ner skrivet. Det kan ju stå om jag har nått bra t.x.p på desaginen eller nått bra inlägg som skulle få bra med läsare. Jag skriver inte bara för att få läsare utan att det är skit kul tycker jag att ha en blogg men iallafall så kommer nog boken ha till nytta och göra.

Nu kommer jag ta med kamra till skolan och så men jobbigt för skolan har regel att inte fota nån så det kommer me på internet och man kanske blir misshandlad hemma. Men jag kan ju undvika fota på lektioner. Nu ska jag lägga mej så ha det bra alla hoppas jag inte är sjuk imrgon hat jätte ont i halsen nu. Kraaam Vi Seees!<3

Tv kväll

Nu sitter jag och skriver under reklamen, innan jag börja kolla på "vem kan slå filip och fredrik" så kolla jag på
top model 10 det var bra men att dom redan har börjat bråka men det är faktiskt lite kul att se. Jag skulle jätte gärna själv villa avra med i top model om jag skulle komma in hihi:) Nu ser jag vem kan slå pilip och fredrik och det är super kul och jag värkligen skrattar ut. Efter det här alltså kl havl 11 ska jag fixa mej för att sova:) Kram katrrin:D<3

Min söta kunsin<3

Nu pratar jag med min kusin på msn och hon skicka bilder på hennes häst när hon red. Hästen är super söt hon är jätte duktig på han. Hon sa att hon fanns med på google så då sökte jag : Clara Granlund då var hon med. Vill bli lika bra som henne och kunna vara med på tävlingar men jag har gooood tid tills jag blir lika gammal som hon:)(4år) Här är lite bilder hon skicka


kolla på google för mer bilder:)

Kraaam:)


Vem? <3

Bara svara:)


Vem är sötast/bäst?
Danny saucedo         eller


                         Ola svensson


Själv tycker jag sååklart om danny määääst!:)
Kram ha det bra!


sjuk..sjuk..sjuk!

God morgon. Idag vakna jag kl 9 och avr hur sjuk som helst ingen skola för men avrken idag elr imorgon. Jag har varit ute med min  hund så han gjorde sitt, när jag kom upp va pappa är så då blev jag glad! Han skulle ändå jenast iväg han kom och hälsa på.:) Snart ska jag väll göra nudlar , elr kanske inte för nyss har jag druckit en kopp tee som man blev hur varm som helst av. Kanske ska jag ner utanför finns det en sushi som jag kanske köper mat på igen :) Idag tänkte jag bara läsa ligga och vila och sånt. Jag är välldigt trött.
haha fast min hund är på högsta nivå just nu så det är jävligt jobbigt!:D

passar väll på att visa den här bilden från zooet i eskelstuna.

Ingen skola imrgon

Imrgon ska jag inte gå till skolan p.g.a min jätte jobbiga förkylning. Inte skönt att vara hemma hellre är jag i skolan än att vara sjuk. Skolka är en annan grej:)..... Men jag har inte dirket några läxor hem men måste väll hämta det. Imrgon hoppas jag blir friskt till på tisdag. Och förässten är det top model 9 imorgon som ingen villl missa elr filhip och fredrik. Det börjar nog sammtidgit :| eller INTE :) Okej nu ska jag läsa mim tidning häst magasinet.

Nu har jag kommit hem

Jag har kommit hem idag kl 12:00 och resan gick jätte bra. Vi tog bilen kl 9 till visbys flygplats och då släppte mamma av mej och sen parkera hon den hyrada bilen. Jag köpte enn kopp varm choklad och gick ut med hugo. Medans jag vänta på planet skulle komma så läste jag en tining jag köpte om hästar. Vi chekade in kl 10 så kom planet efter en halvtimma. När planet va i luften avr det inte särsilt kul att kolla ut, för molnen bara täckte utsikten men när vi kom in i stockholm klana det upp lite. När vi landagick vi och så tog vi väskorna på bandet och så tog vi vår egna bil hem :) Det var värkligen härligt att vara hemma och åka sin egna bil. När vi kom hem lämmna vi väskorna och sååkte vi och åt susi.

Ni vet ju inte att jag skulle opereras imrgon för mina polyper aslltså jaga ndas men munnen och inte med näsan. men eftersom jag är förkyld nu så sköt vi på opererigen så dom kommer skicka hem ett datum vi ska dit. Det jobbiga med att operera sig om detta är att man får inte äta nått efter 12:00 på natten och så måste man hålla sej för att äta efter operationen jobbigt tkr jag. Men lite skönt att slippa den imrgon :)

När vi flög.




Såg landslagets flygplan på brommas flygplats.




Äntligen hemma!:)
Men Hej då blogg!


har inte glömt bloggen!

Hejsan. Har inte skrivit på två dar för jag är väldigt väldigt sjuk och jag är på gotland och försöker ta det lungt. Nu mår jag lite bättre än i går och imrgon ska vi flyga hem. idag har jag bara vilat och sett två filmer klick* och sällskaps resan :D dom var jätte roliga. Imrgon ska jag upp halv 7 och planet går 10 det är jätte kul att   flyga planet faktiskt men nu ska jag gå och lägga mej för jag vill inte vara jätte trött imrgon. Puss kram Katrin(L)(L)

Skolkläder på gång

Jag ahr beställt skolkläder mjukis byxor och en collegetröja. Det står mer på bilderna men på baken på byxorna kommer det stå: kunskap är makt . Det tycker jag är rätt snyggt!:) Här har ni bilden!


Gotland,, nu är vi här!

Hej idag kl 17:00 kom vi till gotland, vi flög ju ner och det var faktiskt jätte kuuul. Det var jätte fin utsikt över stockholm och havet. Jag hade alldrig flygit så lågt för korta flygresor har jag aldrig gjort så det var nytt. Vi åkte halv 2 hemmifrån sen när vi var vid bromma flygplats så tog vi väskorna och gick till incheknigen. Det var jätte fina parfymer man kunnde köpa där och goda men jag han inte titta. Jag köpte jätte paget med tuggumin som var jätte gott. Sen så gick vi på flyget och lilla hugo var med han va så lung en vad jag trode han skulle vara. När vi landar går vi till bilen vi hyrde sen åkte vi och handla sen hem. När vi kom hem gick vi ut med hugo och han träffa en york i hans egna storlek den var jätte lik hugo :) Nu gör mamam mat och det blir lax och potatis nu är jag jätte hungrig. Och nu ska jag faktiskt äta Puss kram kaatrin.blogg.se :D<3


                  Lilla söta hugo sitter i hans väska.




                  Mina goda tuggumin.




                            Sen landa vi på gotland.




                        Bilen vi hyrde. hatar röda bilar:Dhiih
Hej då!!!<3

Snart

Hejsan  Nu ahr jag kommit hem från skolan och är ganska trött och ahr ont i huvet. Idag på rasten var jag med hannah och fanny vi drack varm oboy och det var jätte gott.  Imorse sa jag att jag kommer fota när i åkte till gotlnad från planet men då sa mamma att det kommer vara molnigt jag baa: det kanske klanar upp!:) Jaaag hade rätt MOhahahahah ;) men ajjaa nu har jag pakat det sissta och snart kommer mamma så vi kan åka kl 2 till bromma flygplats. Jag tycker det kommer vara jäte skönt att komma hem ifrån. Men vi ses! kraaaam

Rihannahs nya låt

Rihannah har gjort en ny låt men det väll inte hon som skrivit den ?! men i allafall så tycker jag den är helt grryymt den är så bra och videon är jätte bra. Jag kan bara inte sluta lyssna på den för man liksom fastnar i den och vem vet det kanske händer er?;) ajja här har ni låten:)


Skynda på katrin!

Hejsan nu ska jag snart packa allt och undrar vad jag ska ha med mej men kanske inte behöver en hel veckas packning men lite mer än vanligt kan jag ju göra x) Jag har nu kollat på idol och kollar. På förra reklamen var jag och johan min bror ute ochg köpte lite godis tänkt men nejj! jag köpte halstabletter och tidnigen Frida. Jätte fint läppglnas man fick med och så står det lite extra om bloggare, kenzas är med på fram sidan tycker hon var jätte fin på den bilden. Men kl 21:00 börjar en komedi film på 6:an som kom 2005 tror jag men det är nog säkert bra och den ska jag se.Nu måste jag skynnda mej på! Puss kram Kaatrin:)

Gotlan to morro

Hejsan !:) idag har jag varit i skolan som vanligt och lika tråkigt utan att träffa kompisar. Idag på rasten var det en som tog hannahs skåp nyckel så då var hon tugen gå hem och hämta ett medans jag vakta hennes saker. Haan var ju dum i huvet men så gav han nyckeln så var den fel nyckel åhh han hade tagit nån annans. Den killer borde faktisk förbjudas hahaha:) Nu kollar jag the hils och ska snart göra engelska läxan. Jag och hannah har nyss träffas varandra.

Men jag har faktiskt en sak ohh säga som ni inte vet HAHA!!! det är så imrgon flyger jag ner till gotland för att det är möte där vi bor för alla som bor där. Det kommer bli jätte kul tror jag och hoppas jag för min kompisa maja kommer vara där. Vi flyger typ kl 6 elr nått från bromma flyplats ochg landar i visby. Jag kommer packa lite ikväll för det är väll inte så mycke för två elr tre dagar. Jag kommer ta med mej datan så jag kan bloggga lite där nere. Vi ses senare ska ut med doggin :)

Spring

God Morgon. idag har jag på mej en grå tjock tröja från tommy hilfiger och under har jag min nya röda blus sen har jag mina vanliga jeans från disel och mina klckar från scorret. Det första ämmnet idag är matte det är ganska tråkigt. Måste rusa till skolan tjaao!:)

kommentera !:)

SOV GOTT!

Idol + mer TV


Alla såg väll idol? Nu har jag precis kollat på det och jag tycker det var jätte bra. Men jurryn är ju jätte sträng haha SYND!  Vissa tycker jag faktiskt synd om allafall om dom har en röst. Många bra har också åkt med. Efter idol är det heros typ andra säsongen jag vet inte direkt men ni kanske vet. Om ni vill veta vad det är på andra kanaler och se var det blir senare ikväll så gå in på tv.nu det är jätte bra. Kram från katrin!

Lystring! LÄS!

 JAG HAR BYTT BLOGG FÖR ATT DET BLEV FEL MED INSTELLNIGARNA SOM INTE GÅR ATT ÄNDRA OCH DÅ HAR JAG STARTAT DEN HÄR MED NY MSN OCH ALLT. HOPPAS NI KOMMER IHÅG MITT NYA BLOGG NAMN. FRÅN KATIZH.BLOGG.SE TILL KAATRIN.BLOGG.SE

Hej efter skolan!

Hejsan. Idag har jag varit i skolan som alla andra vardagar. Vi hade faktiskt inte musik som första ämne vi hade spanska. Det är faktiskt ganska tråkigt att ha spanska ingen mening liksom:) Idag kom skolkläderna till skolans cafe där man fick prova villken storlek man ska ha. Jag tänkte köpa mjukisarna dom var välldigt snygga faktiskt. Ska fråga mamma om hon kan göra det. Idag efter skolan så gick jag rakt hem alltså stanna inte elr gigck hem till nån. Nu tänkte jag fixa min desing lite. Puss och kram!

Tidags Skoldag

Hejsan. Nu har jag minkat mej och ska gå nu till skolan. Som smink  har jag Foundation,puder,conseler,läppglans och moss. Jag tycker det är jätte fint så jag använder det varje dag :) Idag har vi musik som första ämmne haha det är jätte tråkigt. Imorgon ska jag rida det kommer bli jätte kul. Jag börja där förra onsdagen så det är väldrig spännt när man inte känner hästarna så väll. Puss och kram vii ses(L)

Dagens outfitts

Hej Idag visste jag inte när jag börja skolan, så jag tänkte attt jag börja 08:20 hade jag för mej så jag tänkte gå till skolan kl 08:00, men som tyr kom jag på att jag hade ens nummer till skolan så jag rinde upp en i min klass och fråga då sa hana tt vi börja 08:50 haha Vilken tur att jag inte gick kl 08:00 :)

Iallafall idag har jag på mej min nya röda kofta jag köpte på zara för 199:- okej eng-star tröja under. På mina ben hade jag jeans från diesel för 1000:- ! Över min *överdel* ska jag ha en flis tröja sen som är rosa =)
Så här sr jag ut:

okej det var ganska suddig bild men ni kan ju också fantesera?:)

Visa inte ansiktet för jag var osminkad hihi :)
Puss kram<3

Uppdatering från igår

Hej Igår på dagen mellan 3 till 6 var jag med några kompisar. Vi hade jätte kul vi satt och prata sen kladda vi ner hela bänken med smink och hårspray men haha det var kul!! Vi gick in på seveneleven och köpte godis och dricka jag var jätte törstig sen gick vi hem till olivi där vi sminka oss och hon bytte skor. Jaa och då gick todd och bytte byxor:) Tråkigt att hannah inte var med men hon var och träna. Inte så lång dag haha! Ciao

                                                                          

God natt bloggen

Hej nu ska jag krypa ner i sägen och lägga mej. Har nyss borstat tänderna och tvättat ansiktet. Skriver i morgon bitti så ni får se lite vad jag har på mej alltså dagens outfitts. Skulle vara jätte kul om ni skrev lite kommentarer och så. Är älldiggt trött la mej 2 i helgen hiih:) Jaa det kommer ju självklar med bilder i bloggen. Vi ses och sov så gott:)

Första Inlägget..:)

Hej alla glada!

Som ni ser har jag skapat en blogg, jag har haft det tidigare men tycket inte om den så mycke. Jag tycker det är jätte kul att skriva blogg lägga upp bilder,videoinlägg. Jaaha...Mitt namn är Katrin och jag bor i vasastan i stockholm, intresse eär ridning och gillar att vara med kompisar. Behöver väll inte ha så långt första inlägg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0